Gebruikte kraamhokken

Dortmans International heeft een uitgebreid assortiment aan gebruikte kraamhokken. Onderstaand vindt u een greep uit de beschikbare gebruikte kraamhokken. Mocht het gewenste kraamhok er niet bij zitten dan kunt uw aanvraag plaatsen.

De grootste categorieën in gebruikte kraamhokken zijn:

–        Met of zonder beweegbare vloer

–        Volledige vloer of uit delen

–        Schuin of recht gepositioneerd

–        Kop aan het centrale pad of naar de muur

Hekken van gebruikte kraamhokken

Binnen de gebruikte kraamhokken zijn veel verschillende hekken verkrijgbaar. Zo zijn er hekken waarin beweegbare beugels zijn bevestigd tegen het te snel gaan liggen. Ook zit er veel verschil tussen het voorfront (waarin de voerbak bevestigd zit) en de manier waarop de zeug het hok moet binnentreden.

Offerte aanvraag

Bent u op zoek naar een specifiek product? Of kunt u het product niet vinden op onze website? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. Of bel ons direct: 0413 212 734

Bedankt! Het bericht is verzonden.
Er gaat iets mis. Heeft u alle velden goed ingevuld?

Schuine opstelling

Beweegbare vloer voor zeug

Beweegbare vloer voor biggen

Vloeren gecombineerd met gebruikte kraamhokken

Ons assortiment bestaat uit gebruikte kraamhokken met een beweegbare vloer en met een vaste vloer. Bij de beweegbare vloer verplaatst het rooster van de zeug omhoog, wanneer de zeug gaat staan. Hierdoor zijn de biggen niet meer in staat om onder de zeug te komen. Hierdoor zal het gevaar op vertrapping door de zeug zo klein mogelijk gemaakt worden.

De vloeren zijn in verschillende merken en maten verkrijgbaar. Hierin kan gekozen worden voor vloeren die uit een deel bestaat of voor vloeren die uit drie losse delen bestaan. De vloeren die uit een gedeelte bestaat worden vaak in kraamhokken gebruikt met de beweegbare vloer. Hierbij blijft het voor de biggen mogelijk om achter de zeug door te lopen. Hierdoor hebben de biggen zo nog toegang hebben tot beide zijden van het kraamhok. Voor meer informatie over vloeren wordt u verwezen naar de Roosters.

Voerbakken en voorfront

Binnen de gebruikte kraamhokken is keuze voor verschillende voorfronten (voer en drinkplek voor de zeug). Zo kan er gekozen worden voor voorfronten van verschillende afmetingen en verschillend materiaal van de voerbak (RVS, Kunststof, gegalvaniseerd, Zink, silicium).

Zijpanelen van gebruikte kraamhokken

De zijpanelen kunnen los gekozen worden bij het gebruikte kraamhokken. Hierin kan gekozen worden uit trespa of kunststof. Als extra optie is te kiezen voor zijwanden met spijlen of verstevigingen.

Voor meer informatie over ons assortiment kunt u een vraag plaatsen. Wij staan u graag te woord.