Tweedehands biggenhokken

Huisvesting voor biggen moet optimaal zijn voor een goede gezondheid en ontwikkeling. Bent u van plan nieuwe biggenhokken te bouwen of is de oude aan vervanging toe. Dan bied Dortmans International een ruim aanbod aan tweedehands biggenhokken en bijbehorende inrichting. Door ons ruime aanbod van verschillende merken, materialen en afmetingen heeft u een grote kans van slagen. En kunnen wij u geschikte tweedehands biggenhokken leveren voor een mooie prijs.

Tweedehands biggenhokken met verschillende hokafscheiding

Trespa met spijlen

Een ideaal materiaal voor hokafscheiding is trespa, het is een hygiënisch, sterk en onderhoudsvrij product. Uitvoeringen met spijlen, stalen verstevigingen en voerbakken zijn leverbaar. De tweedehandse biggenhokafscheiding is in verschillende afmetingen en diktes leverbaar.

Kunststof hokafscheiding

Kunststof is net als trespa een veelgebruikt product als hokafscheiding voor uw tweedehands biggenhokken. Ook hierbij zijn mogelijkheden m.b.t. verstevigingen, spijlen en voerbakken.

Offerte aanvraag

Bent u op zoek naar een specifiek product? Of kunt u het product niet vinden op onze website? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. Of bel ons direct: 0413 212 734

Bedankt! Het bericht is verzonden.
Er gaat iets mis. Heeft u alle velden goed ingevuld?

Vloeren toegepast bij tweedehands biggenhokken

Kunststof roosters

Het meest gebruikte vloertypen voor biggenhuisvesting zijn de kunststof roosters. Voordelen van kunststof roosters zijn: gemakkelijk schoon te houden en te monteren, slijtage vast en ze voelen warm aan waardoor de biggen het niet koud hoeven te krijgen.

De kunststof rooster zijn in verschillende merken leverbaar. Hierbinnen valt het onderscheid in afmetingen, opening grote, manier van montage en kleur. Voor meer informatie over vloer typen kijk op de pagina roosters of plaats een aanvraag.

Driekantroosters

Een ander veelgebruikt type vloer zijn de driekant roosters. Deze stalen roosters zijn vaak van grotere afmetingen en kunnen hierdoor een grotere afstand overbruggen. Bij hele grote overbruggingen bezitten deze driekantroosters vaak nog verstevigingen. Dit vloertype wordt vaak gebruikt bij hokken die deels een dichte vloer hebben. De roosters zijn leverbaar in verschillend spijltype, spijlafstand, profiel, en verstevigingen. Voor meer informatie kijk bij de productgroep roosters.

Overige vloertypen

Het assortiment wijzigt continue, hierdoor kunnen wij vaak afwijkende vloertype aanbieden. Voor meer informatie over niet genoemde vloertypen bekijk de productgroep roosters of plaats een aanvraag.

Drink/Voer bakken

In het biggenhok is een goede drink/voerbak van groot belang. Biggen moeten zonder beperkingen voer en water tot zich kunnen nemen. Ons assortiment biedt een breed scala aan verschillende voerbakken met verschillende afmetingen, handelingswijze en opslag. Hierdoor is de kans groot dat wij het juiste product kunnen leveren dat in uw systeem werkt. Voor meer informatie over de verschillende voer/ drinkbakken en voerkommen zie de productgroep voerbakken en drinkbakken.

Overige onderdelen bij tweedehands biggenhokken

Voor overige producten denkend aan: behandelwagens, warmtelampen of andere producten. Kunt u een aanvraag doen.