Huisvesting voor u vleesvarkens moet optimaal zijn voor een goede gezondheid en ontwikkeling van de varkens. Bent u van plan om een nieuwe vleesvarkens stal te bouwen of is de oude aan vervanging toe. Dan heeft  Dortmans International heeft een uitgebreid assortiment aan vleesvarkens hokken. Onderstaand vindt u een greep uit de beschikbare vleesvarkenshokken. Mocht het gewenste vleesvarkenshok er wel/ niet bij zitten dan kunt uw hier aanvraag plaatsen.

Om u huisvesting zo optimaal te maken voor uzelf en u vleesvarkens. Is een goede voerbak het beste uitgangspunt. Deze kunt u vinden bij voerbakken.

Voor de omranding van de hokken kunnen we u kunststof wanden aanbieden. het is een hygiënisch, sterk en onderhoudsvrij product. Uitvoeringen met Kunststof planken met een stalen buis of meerder buizen aan de bovenkant. Als hang en sluitwerk word over het algemeen rvs profielen gebruikt. De hokafscheiding van vleesvarkens worden in het algemeen geleverd in de hoogte van 1000mm hoog en 350 mm dik.  Deze Hokafscheiding is zeer sterk en makkelijk schoon te maken.