Inventariseren

Wanneer een bedrijf zijn tweedehands stalinrichting aanbied, wordt er een verzoek gedaan op Dortmans International om de gebruikte varkens stalinrichting en bijbehorende producten over te kopen. Op dit verzoek zullen wij een afspraak plannen, om zo spoedig mogelijk een bezichtiging te komen doen op de aangeboden materialen. Wanneer wij interesse hebben om de tweedehands stalinrichting en toebehoren te kopen, zal er een bod gedaan worden. Hieruit komen beide partijen vaak tot overeenstemming. Het versturen van een aanvraag om te komen inventariseren kan gedaan worden via de website.

Demontage gebruikte stalinrichting varkens

Wanneer de tweedehands stalinrichting gekocht is dan wordt er overgegaan tot demontage. Het demonteren wordt in de regel door het aanbiedende bedrijf zelf verzorgd. Indien het voor het aanbiedende bedrijf niet mogelijk is, dan zal Dortmans International deze taak op zich te nemen. Hierbij wordt een extern bedrijf ingeschakeld, waarmee wij al veel positieve ervaringen hebben.

Transport

Het transport van de gekochte tweedehands stalinrichting kan op twee manieren. Wanneer het over kleine hoeveelheden product gaat, wordt het gewaardeerd wanneer de aanbiedende partij de spullen zelf naar de thuislocatie komt brengen. De tweede manier is dat Dortmans International de gekochte Tweedehands stalinrichting en toebehoren zelf komt halen. Het zelf komen halen wordt vaak gedaan bij grotere hoeveelheden materialen. Voor deze keuze van transport worden de kosten doorberekend in de afgesproken aankoopprijs. Bij extreem hoge transport gewichten wordt ook het transport overgedragen aan een extern bedrijf.

Offerte aanvraag

Bent u op zoek naar een specifiek product? Of kunt u het product niet vinden op onze website? Laat hieronder uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug. Of bel ons direct: 0413 212 734

Bedankt! Het bericht is verzonden.
Er gaat iets mis. Heeft u alle velden goed ingevuld?

Neem een kijkje in ons magazijn:

Reparatie

De gekochte producten worden op de thuislocatie door Dortmans International zelf nagekeken, doorgemeten en gerepareerd. De controles en reparaties worden uitgevoerd door gespecialiseerd personeel met jaren lange ervaring. Dortmans International zorgt ervoor dat de aangeboden spullen in de winkel goed werken en nog jaren lang goed zullen blijven werken.

Winkel

De gebruikte stalinrichting varkens worden aangeboden. Op de thuislocatie is het voor klanten mogelijk de producten te bekijken. Hieruit kunnen ze opmaken of de producten aan de wensen voldoen. Het kan mogelijk zijn dat het gewenste product op een andere locatie is opgeslagen, Dortmans International beschikt namelijk over meerdere opslag locaties. Deze opslagen bevinden zich allemaal nabij de thuis locatie. Vanuit de thuislocatie kan er naar deze opslag gereden worden, hierbij zal er iemand van Dortmans International meegaan om te helpen. Indien er interesse is om producten komen te bezichtigen neem dan gerust contact met ons op, zodat wij zorgen dat er iemand aanwezig is op de thuislocatie.

Veel van de tweedehands stalinrichting wordt aangeboden op de website. Voor klanten is er ook de mogelijkheid om via de website spullen te kopen.

Voor meer informatie over de werkwijze van Dortmans International stel dan gerust uw vragen.